joi, 14 iulie 2011

Asus VX7 Lamborghini – laptop ultra-rapid si cu un design aparte

    Vopsea metalizata. Piele italiana – mai mult decat un laptop, un adevarat bolid. Se poate spune cu usurinta despre produsul prezentat in cadrul acestui articol, Asus VX7 Lamborghini. Un notebook realizat de Asus in colaborare cu Lamborghini, care dispune de un design cu totul special (inspirat din masinile italienilor) si platforma de ultima generatie, cu o putere de procesare similara sistemelor desktop avansate.


VX7, in detaliu
VX7 este mai mult decat un laptop. Ne dam seama de asta cand observam capacitatea memoriei RAM, de 16 GB. Da, 16 (saisprezece) GB. Intr-o carcasa de aproximativ 3.8 KG. Mai greu decat un laptop obisnuit, dar suficient de portabil pentru a fi purtat cu usurinta in rucsac sau geanta. Pe langa memoria enorma, mai avem o placa grafica performanta, NVIDIA GTX460M, cu 3GB de memorie video dedicata si un procesor quad core Intel Core i7 2630QM, care ofera o putere de procesare extrem de mare, similara Quad Core-urilor pentru Desktop. Aspect extrem de important in cazul in care lucram cu mai multe aplicatii deschise in acelasi timp, sau dorim sa editam clipuri video FullHD in drumul de intoarcere dinspre mare.
Ecranul dispune de o rezolutie FullHD, incorporata intr-o diagonala de doar 15″. Unghiurile de vizionare sunt cele obisnuite pentru majoritatea laptop-urilor, insa claritatea este excelenta, multumita rezolutiei extrem de mari, raportata la un ecran de o diagonala mai mica, precum acesta.
In plus, VX7 integreaza un port de mare viteza USB 3, alte doua porturi USB 2.0, un port HDMI (pentru afisarea imaginilor si filmelor pe un TV sau monitor dedicat) si un port video VGA.

Mai multe puteti afla din clipul video de prezentare de mai jos, precum si din galeria foto. De asemenea, in clipul video sunt prezentate doua jocuri din 2011, Crysis 2 si DIRT 3, rulate fara probleme de catre Asus VX7.

0 comentarii: