joi, 14 iulie 2011

iPad HD - numele următoarei tablete Apple?

    A treia generaţie de tablete Apple ar putea să nu se numească iPad 3 , ci mai degrabă iPad HD, numele ales având menirea de a scoate în evidenţă calităţile deosebite ale ecranului care o echipează.


     Dacă iPad 2 se poate lăuda cu un ecran a cărui rezoluţie atinge modesta valoare 1024 x 768 pixeli, iPad HD ar putea avea la dispoziţie un ecran cu rezoluţie 2048 x 1536 pixeli, astfel fiind capabil să afişeze imagini mult mai detaliate decât tableta pe care o înlocuieşte.

    Dublarea rezoluţiei ecranului nu este chiar o noutate pentru produsele Apple, iPhone 4 fiind echipat cu un ecran a cărui rezoluţie atinge 960 x 640 pixeli, dublu faţă de cei 480 x 320 pixeli afişaţi de ecranul unui iPhone 3GS.

     Apple ar putea lansa tableta iPad HD odată cu telefonul iPhone 5, despre care se vorbeşte că ar fi mai subţire şi mai uşor decât iPhone 4, iar sub capotă va avea un procesor dual-core, respectiv cameră foto de 8 MP pentru poze.

    Zvonuri venite din alte direcţii etichetează tableta iPad HD drept o versiune îmbunătăţită de iPad 2 şi nu un produs complet nou, cum ar trebui să fie o tabletă demnă să poarte numele numele iPad 3.

0 comentarii: