miercuri, 13 iulie 2011

Kaspersky Lab lanseaza programul "Rabla Software" pentru companii      Kaspersky Lab Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de software antivirus de pe piata locala, a lansat programul „Rabla Software”, prin care companiile beneficiaza pana la 31 august 2011 de o reducere de 50% daca isi inlocuiesc solutia antivirus pe care o utilizeaza cu una noua.

Sunt eligibile licentele valabile - apartinand altor produse de securitate pentru companii - sau cele expirate de maximum trei luni.
Kaspersky Lab lanseaza programul  "Rabla Software" pentru companii

“Prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara, companiile pot schimba solutia de securitate pe care o folosesc cu una din suita Kaspersky Open Space Security sau din gama solutiilor de securitate dedicata”, afirma Teodor Cimpoesu, managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

Pentru a primi reducerea de 50%, companiile trebuie sa dovedeasca ca utilizeaza deja o solutie antivirus de business, prin prezentarea fizica sau electronica a facturii de achizitie, a certificatului de licentiere sau a contractului.

De asemenea, pot beneficia de discountul de 50% maximum 150% din numarul de statii pentru care se prezinta dovada.

Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial.

0 comentarii: