sâmbătă, 30 iulie 2011

Lansarea lui iPhone 5, stabilită pentru 5 septembrie

Cifrele sunt importante atunci când este vorba de cel mai important produs al companiei. Apple nu putea lansa iPhone 5 pe 12 septembrie. Nu dădea bine. Data de 5 septembrie este cât se poate de potrivită, chiar dacă pică într-o zi de luni. Acesta este ultimul zvon în legătură cu lansarea viitorului iPhone 5. Îi spune aşa deoarece presa internaţională s-a oprit la această denumire, în ciuda faptului că şi iPhone 4S este în cărţi. Despre luna septembrie am mai auzit în trecut însă de data aceasta a fost menţionată în zvon şi ziua lansării în Statele Unite.

Am spus lansarea din Statele Unite deoarece restul lumii va primi oficial telefonul ceva mai târziu. Statele Unite este piaţa prioritară pentru Apple. Următorul smartphone al companiei din Cupertino ar putea ajunge peste ocean după o lună. Se vorbeşte despre o lansare europeană a lui iPhone 5 pe data e 5 octombrie.
Pentru cei care nu au urmărit serialul zvonurilor despre iPhone 5, este aşteptat ca telefonul să fie livrat cu un nou procesor A5 dual core, o cameră foto cu senzor de 8 MP şi un ecran mai mare decât cel al lui iPhone 4

0 comentarii: