duminică, 31 iulie 2011

Pro Evolution Soccer 2012 primeşte dată de lansare

Konami a anunţat data de lansare a ediţiei din acest an a seriei de simulatoare sportive Pro Evolution Soccer. Astfel, PES 2012 va fi lansat pe piaţa europeană pe 14 octombrie 2011, la fix două săptămâni după principalul său contracandidat - FIFA 12.
De această dată, scopul celor de la Konami în ceea ce priveşte Pro Evolution Soccer 2012 a fost îmbunătăţirea semnificativă a gameplay-ului, fiind adăugate foarte multe opţiuni în acest sens. În primul rând, a fost îmbunătăţit semnificativ AI-ul fotbaliştilor, aceştia reacţionând mult mai natural în fazele normale de joc: apărare mult mai organizată, pressing, demarcări, sprinturi false etc. Şi acolo unde AI-ul nu va fi în stare să rezolve problemele, se poate interveni direct prin intermediul sistemului Teammate Control, care permite controlarea simultană a doi jucători din propria echipă. Astfel, se pot realiza mult mai uşor combinaţii între atacanţi, spre exemplu.
Un alt capitol la care jocul va suferi îmbunătăţiri vizibile va fi fineţea controlului, mai ales atunci când vine vorba de confruntările unu contra unu, în care executarea unui dribbling corect poate face diferenţa dintre o acţiune reuşită sau încă un atac irosit. În trailerul de mai jos, sunt exemplificate îmbunătăţirile aduse la acest capitol:


Pro Evolution Soccer 2012 este aşteptat pe 14 octombrie 2011 pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, datele de lansare pentru versiunile de PSP, PlayStation 2 şi Nintendo Wii urmând a fi anunţate în curând.

0 comentarii: