joi, 14 iulie 2011

Sony Ericsson Xperia Duo – o primă poză de presă şi specificaţii

     Sony Ericsson Xperia Duo, noul vârf de gamă al companiei pentru gama smartphone, a fost surprins într-o primă imagine oficială.
     Din păcate detaliile referitoare la specificaţiile acestui telefon rămân cel puţin deocamdată simple zvonuri. Aflăm astfel că Xperia Duo ar putea fi construit în jurul unui chipset NovaThor A9500, compus din două sau mai multe nuclee de procesoare ARM Cortex A9 şi un nucleu grafic din seria Mali-400. Chipset-ul este asemănător celui prezent în telefonul Samsung Galaxy S II, dar cu frecvenţe mărite pentru nucleele de procesare.  
     O altă variantă de configuraţie ia în calcul posibilitatea folosirii unui chipset Qualcomm Snapdragon MSM8260, ale cărui performanţe le cunosc deja utilizatorii telefoanelor HTC Sensation.
La suprafaţă apele sunt mai puţin tulburi, lista dotărilor continuând cu o cameră foto de 12 MP şi ecran de 4.5 inch, pe suprafaţa căruia putem admira interfaţa sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread, redată la rezoluţie 960 x 540 pixeli.

Necesarul de energie este furnizat de un acumulator Li-Ion cu capacitatea de 2500 mAh, valoare aproape incredibilă pentru un telefon mobil.
Sony Ericsson Xperia Duo ar putea fi anunţat oficial în următoarele săptămâni, ocazie cu care vom cunoaşte lista completă cu specificaţii şi preţul de achiziţie.

0 comentarii: