joi, 4 august 2011

Adelina sărbătoreşte cu alţi bărbaţi un an de la divorţul de Liviu Vârciu! Un libanez a pus ochii pe ea

Timpul trece repede şi vindecă toate rănile. A simţit-o Adelina Pestriţu, care sărbătoreşte un an de la despărţirea de Liviu Vârciu pe Vaporul iubirii, acolo unde se distrează de minune stârnind pofte nebănuite în toţi bărbaţi aflaţi la bordul navei, inclusiv în intangibilii ofiţeri superiori.

adelina pestritu
Ziua în care s-a împlinit un an de la despărţirea de Liviu a găsit-o pe Adelina, fostă doamnă Vârciu, mai atrăgătoare ca oricând. Se pare că statutul de femeie divorţată îi prieşte fotomodelului, de vreme ce exact la un an de la divorţ a fost intens curtată atât de Robert, pe Vapor, cât şi de un ofiţer superior al vasului. Frumuseţea şi sex-appealul româncei au atras atenţia libanezului Jimmy Kataza, unul dintre cei mai bine poziţionaţi ofiţeri ai vasului Orient Queen. Vrăjit de apariţia fermecătoare a Adelinei, ofiţerul a hotărât să îşi încerce norocul la inima ei, cu toate că ştia că aceasta este implicată într-un concurs pentru găsirea jumătăţii.
Într-o seară în care Robert Miu o lăsase singură pe frumoasa prezentatoare TV, ofiţerul Kataya a profitat de ocazie şi a trecut la acţiune. Acesta i-a oferit Adelinei un pahar de şampanie şi a invitat-o la o discuţie în privat. Adelina, la rândul ei, nu a stat prea mult pe gânduri şi acceptat invitaţia, gest care a provocat o adevărată avalanşă de gelozie în sufletul lui Miu.
Enervat la culme de tupeul ofiţerului, concurentul nu s-a sfiit să îşi revendice postura de iubit al fostei doamne Vârciu. Totuşi, nici ofiţerul nu s-a lăsat mai prejos şi nu a cedat furiei necontrolate a lui Robert. Ca să o recâştige pe Adelina, posesivul Robert nu a avut încontro decât să îşi înfrunte rivalul.

0 comentarii: