miercuri, 3 august 2011

Bianca şi-a "nenorocit" adversarul la tenis! A jucat cu sfârcurile la vedere!

"Burlăciţa" Bianca a fost invitată de unul dintre concurenţi la o partidă de tenis. Roşcata l-a înnebunit pe Silviu Curcă, adversarul său. Bianca a ales să nu poarte sutien, astfel că sânii săi s-au mişcat în voie. La un moment dat, sfârcurile au vrut să iasă şi ele în evidenţă şi chiar au reuşit!

 Aflată în Turcia de câteva săptămâni bune, Bianca nu are deloc parte de odihnă în timpul filmărilor pentru "Burlăciţa". Pretendenţii săi sunt hotărâţi să nu îi dea pace deloc divei şi să profite la maximum de timpul petrecut alături de ea. Silviu Curcă, unul dintre concurenţi, a provocat-o pe Bianca la o antrenantă partidă de tenis, la aproape 50 de grade Celsius.

Partida dintre cei doi a fost una încinsă atât la propriu, cât şi la figurat. Pe o căldură infernală, cei doi s-au întrecut în... nepricepere. Niciunul dintre ei nu are habar să joace, însă amândoi s-au fălit că sunt care mai de care mai iscusiţi în acest sport al tenacităţii. Prinşi de febra jocului, şi Bianca şi Silviu au alergat haotic dintr-un colţ în altul al terenului, în speranţa că vor putea să îl infrângă pe celălalt. Mai mult, senzualei roşcate chiar i-a zburat racheta din mână, fiind cât pe ce să-l accidenteze pe unul dintre operatori în timpul unei manevre eşuate.

Totuşi, căldura din timpul jocului, dar şi bârfele care i-au ajuns la ureche i-au stricat Biancăi orice chef de distracţie, diva reuşind cu greu să îşi păstreze calmul şi să se autocontroleze. Nervozitatea crescută a Burlăciţei a fost provocată de un zvon despre Silviu şi despre aşa-zisele escapade secrete ale pretendentului.

Ceilalţi concurenţi, dornici să îşi pună adversarul într-o lumină cât mai proastă în ochii Burlăciţei, i-au mărturisit acesteia că Silviu, atât de drăguţ şi de amabil în faţa camerelor de filmat, umblă de fapt şi după alte femei. După spusele lor, se pare că el se ascunde de Burlaciţă şi de echipa de producţie pentru a alerga după tinerele "gazele" din luxosul resort unde sunt cazaţi.
În plus, printre băieţii veniţi în show să cucerească inima celei mai dorite Burlăciţe a României umblă vorba că Silviu ar fi pus ochii pe o fată din Kazakstan şi că ar fi mers chiar într-o noapte în camera ei de hotel.

Luată prin surprindere de aceste bârfe neaşteptate, Bianca rămâne neputincioasă în faţa zvonurilor. Deşi este neagră de supărare şi de dezamăgire, nu face încă nicio mişcare. Raţională şi calculată, diva aşteaptă dovezi reale pentru a-l putea supune pe concurent unui aşa-zis interogatoriu, sau chiar să răzbune presupusa neloialitate a pretendentului.
Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări întregul episod al jocului de tenis, dar şi remarcile răutăcioase şi bârfele la adresa lui Silviu, joi, 4 august, de la 20.20, într-un nou episod "Burlăciţa".

0 comentarii: