luni, 1 august 2011

Vila de la poalele vulcanului – Karma Kandara


Stațiunea Karma Kandara este situată în cel mai sudic punct al insulei Bali, pe o peninsulă de la poalele vulcanului sacru Gunung Agung. Stațiunea privată este compusă din 46 de vile, fiecare cu propria secțiune a uneia dintre cele mai frumoase plaje din lume.
Karma Kandara este poziționată pe un promontoriu stâncos, care se ridică în unele locuri la câteva zeci de metri deasupra Oceanului Indian, localizare care oferă peisaje spectaculoase, neîngrădite, în toate părțile. Cele 46 de vile sunt disponibile în variante cu două, trei sau patru dormitoare și sunt construite într-un mix arhitectural de influențe mediteraneene și balineze.
Fiecare casă de vacanță include propria piscină și câte o grădină tropicală de mari dimensiuni, iar toate dormitoarele sunt orientate cu ferestrele spre ocean. Stilul fiecărei vile este ușor diferit, dar toate au interioarele decorate cu opere de artă specifice insulei.
Posibilitățile de petrecere a timpului liber încep cu plaja și cu grădinile întinse, dar stațiunea include și un club în aer liber și un centru SPA complet, cu tratamente bazate pe tradițiile zonei. Oaspeții pot alege să facă surf, scufundări sau să exploreze insulele din apropiere dintr-un catamaran oferit de Karma Kandara, sau chiar din elicopter.
Bali este o inslulă spectaculoasă nu doar prin frumusețea naturii, ci și prin cultura unică în regiune. Deși Indonezia este o țară majoritar musulmană, locuitorii din Bali au propriul tip de Hinduism, care integrează elemente ale religiilor locale cu panoplia extinsă de zei și eroi hinduși. Complexul Karma Kandara este poziționat în apropierea mai multor temple și altare, unele datând chiar și din secolul al XI-lea.


Restaurantul principal al stațiunii, numit “di Mare”, este condus de către chef-ul Steven Grande și oferă o fuziune de bucătărie internațională și balineză, iar lista de vinuri disponibile include peste 3000 de sortimente. Detalii și rezervări pe karmakandara.com.

0 comentarii: